ISFADIAH   BAZAAR

NASKHAH PERCUMA

FREE E-BOOK

Syurga Duniaku.png
Ma'thurat.png

Harga: RM0.00

Harga: RM0.00

Harga: RM0.00

Panduan Korban Jakim.png

Harga: RM0.00

BUKU KEIBUBAPAAN

Sinopsis Buku

 BIJAK PARENTING  

merupakan hasil karya yang ke 3 Ustazah Isfadiah, perbincangan menfokuskan kepada matlamat keibubapaan, fitrah anak-anak, peranan ibu dan bapa dalam pendidikan anak-anak, kesilapan ibubapa yang sering dilakukan dalam , pendidikan seks simple dan tips mengurus gajet dikalangan anak-anak.

Bijak Parenting 00.png

Harga: RM25.00

Sinopsis Buku

Buku 365 TIPS DIDIK ANAK GAYA NABI adalah karya Ustazah Isfadiah yang pertama. Ia mengenengahkan tips-tips didik anak yang di ambil dari kisah para Nabi yang terdapat di dalam al-Quran. Pendekatan ini menjadikan didikan anak adalah berteraskan ibrah yang benar dari wahyu Allah s.w.t.

Harga: RM23.00

Combo 4 set.png

SET COMBO 4 BUAH BUKU HANYA RM80.00 SAHAJA

Anak Remaja 00.png

Sinopsis Buku

Buku 365 TIPS DIDIK ANAK REMAJA merupakan karya ke 4 Ustazah Isfadiah. Tips yang diketengahkan fokus kepada memahami karakter remaja dan cara-cara yang sesuai dengan sifat remaja agar proses mendidik mereka lebih hampir untuk mencapai tahap kemenjadian ramaja yang baik.

Harga: RM22.00

Soleh Solehah.png

Sinopsis Buku

Buku 365 TIPS DIDIK ANAK SOLEH SOLEHAH  adalah karya Ustazah Isfadiah yang ke 2. Kensep tips didik anak bertemakan tajuk-tajuk utama spt didik anak cinta Allah, budayakan solat, membaca al-Quran dan lain-lain, perkara yang diperlukan untuk jadi anak soleh dan solehah.

Harga: RM18.00

Combo 3 set.png

SET COMBO 3 BUAH BUKU HANYA RM60.00 SAHAJA

E-BOOK

Harga: RM9.00

Harga: RM9.00

Ramadhan at home.png

Harga: RM8.00

Himpunan Doa.png

Harga: RM3.00

RECOMMENDED

Sinopsisi Tafsir

TAFSIR AL-AZHAR atau dikenali sebagai Tafsir Hamka adalah hasil karya Prof. Dr. H. Abdul Malik Karim Amrullah. Tafsir lengkap 30 juzuk, 30 jilid  menitikberatkan penjelasan ayat-ayat al-Quran dengan ungkapan bahasa yang teliti dan makna yang jelas. Membincangkan permasalah sejarah, sosial dan budaya yang dikaitkan dengan masyarakat melayu nusantara, menjadikan ia sangat dengan masyarakat melayu di Malaysia.

PROMOSI RM600.00 sahaja

Sinopsis Buku

Buku WANITA DAMBAAN SYURGA adalah sebuah buku Fiqh Wanita yang lengkap sangat sesuai dijadikan rujukan. Membincangkan isu-isu berkaitan wanita mengikut perspektif hukum dan kontemporari mencakupi bab taharah, ibadah, perkahwinan, penyusuan dan pengasuhan, paduan amalan dan doa-doa yang sesuai dengan kaum wanita.

Buku yang sering digunakan Ustazah Isfadiah untuk rujukan kuliah Fiqh Wanita, dan "wajib" satu rumah satu buku.

Bilangan mukasurat:770 lengkat dengan ilustrasi berwarna.

Harga: RM75.00

kap.png

Sinopsis Buku

Buku KITAB ADAB PEREMPUAN adalah sebuah karya klasik berusia 100 tahun. Kandungannya sangat bernilai membincangkan konsep perkahwinan, peranan wanita, cara asuhan anak dan banyak lagi topik yang sangat releven untuk kehidupan berkeluarga dan berumahtangga.  Antara buku yang sering menjadi rujukan Ustazah Isfadiah dalam membincangkan isu-isu kekeluargaan dan keibubapaan.

Bilangan muka surat: 277, sangat unik dengan versi rumi dan jawi dalam satu naskhah.

Harga: RM55.00

DAFTAR KURSUS ONLINE

BIJAK PARENTING

Bijak Parenting 00.png

ISFADIAH CLIQUE

iSFADIAH cLIQUE.png